Utdanning:

  • Bachelor i utøvende cello fra Norges musikkhøgskole

  • Master i utøvende cello fra UiS

  • Master i utøvende cello fra Codarts - University of the arts i Rotterdam i Nederland

 

Aktuell med: Frilansmusiker med base i Oslo og spiller jevnlig med profesjonelle orkestre og ensembler som Arktisk filharmoni og Oslo Strings

Priser: (utvalg)

  • Spellemannpris med kammerorkesteret 1B1 for plata Holberg Variations i kategorien klassisk 2014

  • Ambassadør for Harstad Kulturhus

Faste ensembler:

Karamellkvartetten (cellokvartett med Landsdelsmusikerne i Nordland, Troms og Finnmark)

Trio Gnist www.triognist.com

Schønings Ensemble www.schoenings-ensemble.com

Ingeborg er aktiv som orkestermusiker, kammermusiker og popcellist med norske artister.

Hun vikarierer jevnlig i Arctic Philharmonic som hun i 2017 var på turne med til Japan og hun har vært med på flere prosjekter med det prisvinnende orkesteret Ensemble Allegria. Hun har spilt og gjort innspillinger med en rekke norske artister som Amanda Delara, Ingrid Olava, Trygve Skaug og Hkeem, og i samarbeid med Oslo Strings har hun bl.a spilt på Kurt Nilsen Julekonsert i Oslo Spektrum (2016-2018), på NRK Lindmo med fiolinisten Mari Samuelsen, og med Sondre Justad på Christines julekonsert (NRK)

I 2018 spilte Ingeborg med Eminem under Eminem Oslo/Stockholm Revival Tour og hun spilte på Nobels Fredsfest som ble sendt på NRK med bl.a Julie Bergan, Vamp og Matoma.

Ingeborg har turnert med Skuespiller Bjørn Sundquist & Trio Gnist med trioens eget bestillingsverk og hun har deltatt på internasjonale festivaler som Gergiev Festival (Nederland) , Internationaal Cello Festival Zuthpen (Nederland) og Kuhmo Chamber Music Festival (Finland). Som medlem av 1B1 kammerorkester har hun turnert i New York.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now